Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /

Další autoři: Voldřich, Michal, 1962-2013
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Potravinářství
Témata:
Fyzický popis: 96 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01290nam a2200361 a 4500
001 000483045
003 CZ BrMZK
005 20081113083643.0
007 ta
008 000115s2000 xr e f cze d
015 |a cnb000969501 
020 |a 80-7271-004-4 
035 |a (OCoLC)85003282 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
245 0 0 |a Zavádění systému kritických bodů (HACCP) :  |b základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /  |c Michal Voldřich ... [et al.] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 2000 
300 |a 96 s. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Potravinářství 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
830 0 |a Potravinářství 
910 |a BOA001  |b 2-1073.968 
990 |a BK 
996 6 |b 2610116768  |c 2-1073.968  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 46  |p p.v.  |w 000483045  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P