|
|
|
|
| LEADER |
01290nam a2200361 a 4500 |
| 001 |
000483045 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20081113083643.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
000115s2000 xr e f cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000969501
|
| 020 |
|
|
|a 80-7271-004-4
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)85003282
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 664.8/.9
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
| 245 |
0 |
0 |
|a Zavádění systému kritických bodů (HACCP) :
|b základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /
|c Michal Voldřich ... [et al.]
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Ústav zemědělských a potravinářských informací,
|c 2000
|
| 300 |
|
|
|a 96 s. ;
|c 21 cm
|
| 490 |
1 |
|
|a Potravinářství
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kontrola potravin
|7 ph121822
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a konzervování potravin
|7 ph121832
|2 czenas
|
| 655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Voldřich, Michal,
|d 1962-2013
|7 jn20001005441
|4 aut
|
| 830 |
|
0 |
|a Potravinářství
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-1073.968
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610116768
|c 2-1073.968
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 46
|p p.v.
|w 000483045
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|