Využití blízké infračervené spektroskopie ke stanovení výživné hodnoty hybridů kukuřice, určených k výrobě kukuřičné siláže /

Main Author: Nerušil, Pavel
Corporate Author: Výzkumný ústav rostlinné výroby. Obhospodařování a využívání trvalých travních porostů (výzkumný tým)
Other Authors: Menšík, Ladislav, 1983-, Jambor, Václav
Language: Czech
Published: Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., 2016
Series: Certifikovaná metodika pro praxi
Subjects:
Physical Description: 28 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Language note: České a anglické resumé
Book
Saved in:
LEADER 02531nam a2200601 i 4500
001 nkc20162842492
003 CZ PrNK
005 20170314110534.0
007 ta
008 161021s2016 xr a f f 000 0 cze
015 |a cnb002842492 
020 |a 978-80-7427-201-1  |q (Výzkumný ústav rostlinné výroby ;  |q brožováno)  |z 978-80-7427-200-4 
035 |a (OCoLC)975016605 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 633  |x Rostlinná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 543.422.3-74  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 633.15  |2 MRF 
080 |a 636.085.52-027.3  |2 MRF 
080 |a (083.744)  |2 MRF 
100 1 |a Nerušil, Pavel  |7 mzk2003165647  |4 aut 
245 1 0 |a Využití blízké infračervené spektroskopie ke stanovení výživné hodnoty hybridů kukuřice, určených k výrobě kukuřičné siláže /  |c Pavel Nerušil, Ladislav Menšík, Václav Jambor 
264 1 |a Praha :  |b Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.,  |c 2016 
300 |a 28 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Certifikovaná metodika pro praxi 
500 |a Nad názvem: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Výzkumný tým obhospodařování a využívání trvalých travních porostů 
500 |a 100 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a infračervená spektroskopie  |7 ph318941  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a kukuřice  |7 ph115030  |2 czenas 
650 0 7 |a silážování  |7 ph125542  |2 czenas 
650 0 9 |a infrared spectroscopy  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a corn  |2 eczenas 
650 0 9 |a ensiling  |2 eczenas 
655 7 |a certifikované metodiky  |7 fd806827  |2 czenas 
655 9 |a certified methodology  |2 eczenas 
700 1 |a Menšík, Ladislav,  |d 1983-  |7 mzk2008453194  |4 aut 
700 1 |a Jambor, Václav  |7 jx20041111013  |4 aut 
710 2 |a Výzkumný ústav rostlinné výroby.  |b Obhospodařování a využívání trvalých travních porostů (výzkumný tým)  |7 mzk2017942476  |4 pbl 
810 2 |a Výzkumný ústav rostlinné výroby.  |t Metodika  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1382.321 
928 9 |a Mendelova univerzita v Brně 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201702  |c NOV 
996 6 |b 2610696595  |c 2-1382.321  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |p p.v.  |w 001598598  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P