Vplyv mikroprvkov v organickej forme na kvalitu bravčového mäsa = The effect of the microelements in organic form to quality of pork : vedecká monografia /

Hlavní autor: Bučko, Ondřej
Korporativní autor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Další autoři: Hellová, Dominika, Juhás, Peter, Lehotayová, Andrea, Debrecéni, Ondrej, 1950-, Čítek, Jaroslav, 1975-, Stupka, Roman, 1963-, Česká zemědělská univerzita v Praze
Jazyk: Slovenština
Vydáno: Praha : Powerprint, 2017
Vydání: První vydání
Témata:
Fyzický popis: 142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh : ilustrace ; 21 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1409.496