Vplyv mikroprvkov v organickej forme na kvalitu bravčového mäsa = The effect of the microelements in organic form to quality of pork : vedecká monografia /
| Hlavní autor: | Bučko, Ondřej |
|---|---|
| Korporativní autor: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
| Další autoři: | Hellová, Dominika, Juhás, Peter, Lehotayová, Andrea, Debrecéni, Ondrej, 1950-, Čítek, Jaroslav, 1975-, Stupka, Roman, 1963-, Česká zemědělská univerzita v Praze |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
Praha : Powerprint, 2017 |
| Vydání: | První vydání |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh : ilustrace ; 21 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1409.496 |
English
Čeština 