Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 1. ročník středních zdravotnických škol - oboru dietních sester

Hlavní autor: Bulková, Věra
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Institut pro další vzdělávání středoškolských zdravotnických pracovníků, 1989
Vydání: 1. vyd.
Edice: Učební text pro střední zdravotnické školy
Témata:
Knihy
Uloženo v:
LEADER 00949nam a22002172a 4500
001 000054654
003 CZ BrMZK
005 20100513085336.0
008 950407s1989 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 372.864.15(075.3):377.5:61  |2 MRF 
100 1 |a Bulková, Věra  |7 ola2008419391 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů :  |b Učební text pro 1. ročník středních zdravotnických škol - oboru dietních sester 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Institut pro další vzdělávání středoškolských zdravotnických pracovníků,  |c 1989 
490 1 |a Učební text pro střední zdravotnické školy 
830 0 |a Učební text pro střední zdravotnické školy  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-N-0028.050 
964 |a Jídla - příprava - technologie - učebnice - školy zdravotnické střední 
990 |a BK 
996 7 |b 3119976983  |c PK-N-0028.050  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 7  |w 000054654  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A