Konzervář : technologie pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol /

Hlavní autor: Balaštík, Jaroslav, 1925-2014
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1976
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Témata:
Fyzický popis: 228 s.
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01166nam a22002892a 4500
001 000065996
003 CZ BrMZK
005 20120621093457.0
007 ta
008 950407s1976 xr f cze d
015 |a cnb000247939 
035 |a (OCoLC)42129299 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Balaštík, Jaroslav,  |d 1925-2014  |7 jk01010626  |4 aut 
245 1 0 |a Konzervář :  |b technologie pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol /  |c Jaroslav Balaštík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1976 
300 |a 228 s. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
504 |a Obsahuje bibliografii 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b PK-0077.806  |b 2-0759.563 
964 |a Potraviny - konzervování - technologie - učebnice - školy učňovské 
964 |a Konzervárenství - technologie - učebnice - školy učňovské 
990 |a BK 
996 7 |b 2619528816  |c 2-0759.563  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000065996  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A 
996 7 |b 3119961372  |c PK-0077.806  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |w 000065996  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A