Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování /

Main Author: Halačka, Karel, 1910-2002
Other Authors: Návrat, Karel, 1927-
Language: Czech
Published: Praha : Merkur, 1982
Edition: 1. vyd.
Physical Description: 193 s.
Book
Saved in:
LEADER 00778nam a22002412a 4500
001 000098977
003 CZ BrMZK
005 20110420102626.0
007 ta
008 950101s1982 xr f cze d
015 |a cnb000003857 
040 |a BOA001  |b cze 
080 9 |a 64.022 
100 1 |a Halačka, Karel,  |d 1910-2002  |7 jk01033192  |4 aut 
245 1 0 |a Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování /  |c Karel Halačka ve spolupráci s Karlem Návratem 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1982 
300 |a 193 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
700 1 |a Návrat, Karel,  |d 1927-  |7 jk01082734  |4 clb 
910 |a BOA001  |b 2-0851.029 
990 |a BK 
996 6 |b 2619987564  |c 2-0851.029  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |w 000098977  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P