Využití nutričních faktorů ke zlevnění výroby vepřového masa : (studijní zpráva) = Use of nutrition factors to make pork production cheater /
| Hlavní autor: | Kodeš, Alois, 1945- |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 |
| Edice: |
Studijní informace. Živočišná výroba
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
44 s. ; 20 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
X-1037.749 |
English
Čeština 