Cizorodé látky v potravinách ve světle odborné literatury z poslední doby /
| Hlavní autor: | Marek, Ladislav |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1963 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Řada technických publikací
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
91, [1] s. ; 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
X-0488.359 |
English
Čeština 