Histologie potravin /

Hlavní autor: Tremlová, Bohuslava, 1960-
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1998
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 60 s. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1042.949
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1042.949
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1042.949
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1042.949
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1042.949