Speciality české, moravské a slovenské kuchyně /

Main Author: Nestával, Antonín, 1922-1985
Other Authors: Havlíková, Jaroslava
Language: Czech
Published: Praha : Merkur, 1967
Edition: 1. vyd.
Series: Obchod a spotřebitel (Merkur)
Physical Description: 54 s.
Book
Saved in:
LEADER 00848nam a22002532a 4500
001 000332254
003 CZ BrMZK
005 20100301140424.0
008 010907s1967 xr f cze d
015 |a cnb000423408 
035 |a (OCoLC)42157055 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Nestával, Antonín,  |d 1922-1985  |7 jk01083227  |4 aut 
245 1 0 |a Speciality české, moravské a slovenské kuchyně /  |c Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1967 
300 |a 54 s. 
490 1 |a Obchod a spotřebitel 
700 1 |a Havlíková, Jaroslava  |7 jk01040395  |4 aut 
830 0 |a Obchod a spotřebitel (Merkur)  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-0048.689 
964 |a Vaření - předpisy 
990 |a BK 
996 7 |b 3119802565  |c PK-0048.689  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000332254  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A