Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby /

Main Author: Zvolský, František
Other Authors: Kratochvílová, Zdenka, Hlaváč, Václav, potravinářský odborník
Language: Czech
Published: Praha : Merkur, 1989
Edition: 3. upr. a dopl. vyd.
Physical Description: 91 s.
Book
Saved in:
LEADER 01137nam a2200301 a 4500
001 000357707
003 CZ BrMZK
005 20060808131707.0
007 ta
008 010907s1989 xr f cze d
015 |a cnb000049738 
035 |a (OCoLC)39423944 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 641.856  |2 MRF 
080 |a 64.024.49  |2 MRF 
100 1 |a Zvolský, František  |7 jx20070525053 
245 1 0 |a Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby /  |c zpracovali František Zvolský, Zdena Kratochvílová, Václav Hlaváč 
250 |a 3. upr. a dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1989 
300 |a 91 s. 
700 1 |a Kratochvílová, Zdenka  |7 ola2008455503  |4 aut 
700 1 |a Hlaváč, Václav,  |c potravinářský odborník  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-0946.245  |b TK-0241.612 
920 |a 000335182 
964 |a Zmrzlina - výroba - prodej 
990 |a BK 
996 6 |b 2610104350  |c 2-0946.245  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p dar  |w 000357707  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 7 |b 2629974836  |c TK-0241.612  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 8  |w 000357707  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A