Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel /
Main Author: | Klimentová, Maryna, 1905-1987 |
---|---|
Language: | Czech |
Published: |
Praha : Práce, 1956 |
Edition: | 1. vyd. |
Physical Description: |
360 s., obr. příl. : il. |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 24 hours
|
2-0359.550 | |||
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 24 hours
|
2-0359.550 | |||
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 24 hours
|
2-0359.550 | |||
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 24 hours
|
2-0359.550 |