Technologie potravin a surovin živočišného původu /

Hlavní autor: Matyáš, Zdeněk, 1923-2002
Korporativní autor: Vysoká škola zemědělská v Brně. Veterinární fakulta
Další autoři: Holec, Josef, 1928-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání: 5. přeprac. vyd.
Edice: Učební texty vysokých škol
Fyzický popis: 350 s.
Knihy
Uloženo v:
LEADER 00891nam a22002412a 4500
001 000556323
003 CZ BrMZK
005 20000105143423.0
007 ta
008 000105s1967 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Matyáš, Zdeněk,  |d 1923-2002  |7 jk01080879  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie potravin a surovin živočišného původu /  |c Z. Matyáš, J. Holec 
250 |a 5. přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1967 
300 |a 350 s. 
490 1 |a Učební texty vysokých škol 
700 1 |a Holec, Josef,  |d 1928-  |7 mzk2004246483  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola zemědělská v Brně.  |b Veterinární fakulta  |7 kn20010710397 
830 0 |a Učební texty vysokých škol 
910 |a BOA001  |b 4-0485.222-67 
990 |a BK 
996 6 |b 2619222617  |c 4-0485.222-67  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 000556323  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P