Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství /
| Hlavní autor: | Buchtová, Hana, 1959- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
164 s. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1085.465 |
English
Čeština 