Senzorické hodnocení potravin /

Main Author: Jarošová, Alžběta, 1960-
Corporate Author: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
Language: Czech
Published: V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001
Edition: Vyd. 1.
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 84 s. : il. ; 29 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
3-1092.028