Otázky hygieny a sanitace a ochrana životního prostředí ve vztahu k potravinářskému průmyslu : technicko-ekonomická studie /

Hlavní autor: Cuřín, Bohuslav
Korporativní autor: Ústřední výzkumný ústav potravinářského průmyslu. Středisko technických informací
Další autoři: Chýle, P., Bayer, K., potravinář
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1977
Edice: Studijní zprávy (Středisko technických informací potravinářského průmyslu)
Fyzický popis: 17, 104 s., příl.
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-0830.099