Otázky hygieny a sanitace a ochrana životního prostředí ve vztahu k potravinářskému průmyslu : technicko-ekonomická studie /
| Hlavní autor: | Cuřín, Bohuslav |
|---|---|
| Korporativní autor: | Ústřední výzkumný ústav potravinářského průmyslu. Středisko technických informací |
| Další autoři: | Chýle, P., Bayer, K., potravinář |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1977 |
| Edice: |
Studijní zprávy (Středisko technických informací potravinářského průmyslu)
|
| Fyzický popis: |
17, 104 s., příl. |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-0830.099 |
English
Čeština 