Vliv různého množství zásevu na průběh kvašení u Saccharomycetes vini "Champagne" a "Bzenec" /

Main Author: Blaha, Josef, 1900-1994
Language: Czech
Published: Praha : J. Blaha, 1928
Physical Description: 8s.
Book
Saved in:
LEADER 00708nam a2200205 a 4500
001 000627999
003 CZ BrMZK
005 20140228112002.0
007 ta
008 021007s1928 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Blaha, Josef,  |d 1900-1994  |7 jk01012192  |4 aut 
245 1 0 |a Vliv různého množství zásevu na průběh kvašení u Saccharomycetes vini "Champagne" a "Bzenec" /  |c Josef Blaha 
260 |a Praha :  |b J. Blaha,  |c 1928 
300 |a 8s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
772 1 8 |i Separát ze seriálu:  |t Zemědělský archiv 
910 |a BOA001  |b X2-0510.180 
990 |a BK 
996 6 |b 2619213835  |c X2-0510.180  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 000627999  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P