Chemie potravin. 3 /
| Hlavní autor: | Velíšek, Jan, 1946- |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Tábor : OSSIS, 2002 |
| Vydání: | Vyd. 2. upr. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
xii, 343 s. : il. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 VEL | 3-1110.209,3 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1110.209,3 |
English
Čeština 