Trendy výzkumu a technického rozvoje tukového průmyslu NSR /

Hlavní autor: Jančík, Vladimír
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1974
Fyzický popis: 15 s.
Knihy
Uloženo v:
LEADER 00709nam a2200205 a 4500
001 000652562
003 CZ BrMZK
005 20030211102903.0
008 030208s1974 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
080 |a 633.85  |2 MRF 
080 |a 665.1  |2 MRF 
100 1 |a Jančík, Vladimír  |7 xx0053090  |4 aut 
245 1 0 |a Trendy výzkumu a technického rozvoje tukového průmyslu NSR /  |c V. Jančík 
260 |a Praha :  |b Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  |c 1974 
300 |a 15 s. 
504 |a Bibliografie na s. 13-15 
910 |a BOA001  |b TK-0179.693 
990 |a BK 
996 6 |b BC-77334  |c TK-0179.693  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 000652562  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P