Psychologie výživy a sociální aspekty jídla /

Hlavní autor: Fraňková, Slávka, 1931-
Korporativní autor: Univerzita Karlova. Filozofická fakulta
Další autoři: Dvořáková-Janů, Věra, 1938-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Karolinum, 2003
Vydání: 1. vyd.
Edice: Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 256 s. : il. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / přízemí
159.98 FRA 2-1118.075
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1118.075