Fysiologie chuti. [Díl] 2 /

Hlavní autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : J. Otto, 1931
Edice: Světová knihovna (J. Otto) ;
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 264 s.
Knihy
Uloženo v:
LEADER 00971nam a2200265 a 4500
001 000672339
003 CZ BrMZK
005 20080320102055.0
008 030602s1931 xr f cze d
015 |a cnb000791728 
035 |a (OCoLC)85513840 
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
041 1 |a cze  |h fre 
100 1 |a Brillat-Savarin, Jean Anthelme,  |d 1755-1826  |7 ola2003209074  |4 aut 
245 1 0 |a Fysiologie chuti.  |n [Díl] 2 /  |c Anthelme Brillat-Savarin 
260 |a Praha :  |b J. Otto,  |c 1931 
300 |a 264 s. 
490 1 |a Světová knihovna 
500 |a Přeloženo z francouzštiny 
500 |a S předmluvou od Charlesa Monseleta 
830 0 |a Světová knihovna (J. Otto) ;  |0 s 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:534b8c20-b420-11e3-9d7d-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b PK-I-0012.448,2 
990 |a BK 
996 7 |b 3119655246  |c PK-I-0012.448,2  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |w 000672339  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A