Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách : sborník příspěvků ze ... semináře s mezinárodní účastí

Korporativní autor: Česká společnost chemická. Odborná skupina potravinářské a agrikulturní chemie
Další autoři: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Jazyk: Čeština
Angličtina
Vydáno: Praha : Vysoká škole chemicko-technologická, [198-]-
Fyzický popis: ^^^sv. ; 30 cm
Odebírané ročníky: 2001-
Noviny a časopisy
Uloženo v:
Popis jednotky: Jednotlivé svazky mají vlastní ISBN
Součástí podnázvu je označení pořadí semináře
R. 2001 též na CD-ROMu
Četnost vydávání: Periodicita není zjištěna
ISBN: 80-7080-472-6
Signatura: 4-1115.265 CDR-1284.068
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře