Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu /

Main Author: Škopek, Bedřich
Other Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013
Language: Czech
Published: Praha : Dashöfer, 2004-2009
Subjects:
Physical Description: 3 sv. (na volných listech) ; 23 cm
Subscribed volumes: základní dílo 2004-2009 + aktual.1-22
Laws or Others
Saved in:
LEADER 03266nai a2200709 a 4500
001 nkc20051412747
003 CZ PrNK
005 20151103145556.0
007 td
008 040810d20042009xr qr l fl 0 b2cze
015 |a cnb001412747 
022 |a 0322-7901  |y 1803-1439 
035 |a (OCoLC)85149972 
040 |a ABA001  |b cze  |d OLA001  |d BOA001 
043 |a e-xr--- 
045 |a y0y1 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 338.439.66  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Škopek, Bedřich  |7 ola2003193825  |4 aut 
222 0 |a Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu  |b (Print) 
245 1 0 |a Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu /  |c Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů 
246 1 |i Název příl. srpen 2004:  |a Přehled potravinářských aditivních látek 
260 |a Praha :  |b Dashöfer,  |c 2004-2009 
300 |a 3 sv. (na volných listech) ;  |c 23 cm 
310 |a Aktualizováno čtvrtletně 
500 |a Součástí aktualizace srpen 2004 je volná příl. (2 sv. (128 s.)) 
500 |a Základní dílo obsahuje 2 CD-ROM a licenci, 2., 7.-16. aktualizace obsahují 1 CD-ROM 
500 |a 5. aktualizace (srpen 2005) obsahuje pořadač 
500 |a Jednotlivé sv. mají ISBN, od r. 2007 namísto ISBN 80-86229-85-8 přiděleno pouze ISSN 
500 |a Popsáno podle: základní dílo 2004 včetně 22. aktualizace (říjen 2009) 
541 |c pv-a 
648 7 |a 2001-2010  |7 ch460588  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinová bezpečnost  |7 ph247268  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a food production  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food hygiene  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a food security  |z Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 7 |a právní předpisy  |7 fd133151  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a laws  |2 eczenas 
655 9 |a legal regulations  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
776 0 8 |i Elektronická verze od r. 2008:  |t Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu (CD-ROM)  |x 1803-1439 
902 |a 80-86229-85-8  |q (volné l. v pořadači) 
902 |a 80-86229-89-0  |q (příl. srpen 2004 ;  |q brož.) 
910 2 |a BOA001  |b 04432-1137.768  |s základní dílo 2004-2009 + aktual.1-22 
920 |a 000721871 
990 |a SE 
995 |a 01 
996 6 |b 2610222911  |c 04432-1137.768  |d 2004-09+akt.1-22,sv.1  |v 2004  |i 1  |y 2004  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 7  |p p.v. ; posl.ak.22/0910  |w 000721871  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 6 |b 2610257554  |c 04432-1137.768  |d 2004-09+akt.1-22,sv.2  |v 2004  |i 2  |y 2004  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 7  |p posl.akt.22/0910  |w 000721871  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 6 |b 2610347640  |c 04432-1137.768  |d 2004-09+akt.1-22,sv.3  |v 2004  |i 3  |y 2004  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 9  |p p.v. ; posl.akt. 22/0910  |w 000721871  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P