Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe : aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování /

Hlavní autor: Voldřich, Michal, 1962-2013
Další autoři: Jechová, Marie, 1946-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Food Service
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 183 s. : il. (některé barev.) ; 30 cm + 1 brožura: Prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů (15 s.)
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1137.950