Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-11/2, konzervárenství a mrazírenství /

Other Authors: Medek, Zdeněk
Language: Czech
Published: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965
Edition: 1. vyd.
Series: Učebnice odborných a středních odborných škol
Physical Description: 376 s.
Book
Saved in:
LEADER 01102nam a22002772a 4500
001 000756079
003 CZ BrMZK
005 20060209101514.0
007 ta
008 041216s1965 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000484103 
035 |a (OCoLC)42124371 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 664.8/.9(075.3)  |2 undef 
245 0 0 |a Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b studijní obor 071-11/2, konzervárenství a mrazírenství /  |c zprac. Zdeněk Medek,... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1965 
300 |a 376 s. 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
500 |a Rotaprint. 
700 1 |a Medek, Zdeněk  |7 jk01081037  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-N-0008.427 
964 |a Potraviny - technologie - učebnice - školy průmyslové potravinářské technologie 
990 |a BK 
996 7 |b 3119654409  |c PK-N-0008.427  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |w 000756079  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A