Formování struktury zemědělství a potravinářského průmyslu a trendy chování podnikatelských subjektů v procesu integrace ČR do EU = Forming the structure of agriculture and food-processing industry and the trends in behaviour of entrepreneurial subjects in the process of integration of the Czech Republic into the European Union /

Hlavní autor: Tomšík, Pavel, 1949-
Korporativní autor: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Ústav managementu
Další autoři: Lišková, Stanislava, 1976-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Facultas Silviculturae et Technologiae Ligni. Monografie
Témata:
Fyzický popis: 138 s. ; 21 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1159.910