Zbožíznalství /

Hlavní autor: Krajčová, Jitka, 1971-
Korporativní autor: Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2005
Vydání: Vyd. 3.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 251 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01769nam a2200457 a 4500
001 nkc20061637188
003 CZ PrNK
005 20090616100355.0
007 ta
008 060106s2005 xr a e p 000 0 cze
015 |a cnb001637188 
020 |a 80-86578-51-8  |q (brož.)  |z 978-80-86578-51-4 
035 |a (OCoLC)85166244 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 620.2  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Krajčová, Jitka,  |d 1971-  |7 mzk2005317905  |4 aut 
245 1 0 |a Zbožíznalství /  |c Jitka Krajčová 
250 |a Vyd. 3. 
260 |a Praha :  |b Vysoká škola hotelová v Praze 8,  |c 2005 
300 |a 251 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a 500 výt. 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
521 8 |a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 
650 0 7 |a zbožíznalství  |7 ph127557  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 9 |a commodity expertise  |2 eczenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
710 2 |a Vysoká škola hotelová v Praze.  |b Katedra hotelnictví  |7 ko2003192667 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:7e7098c0-1e30-11e5-b642-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 2 |a BOA001  |b 4-1161.824 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 200601  |c NOV 
996 6 |b 2610267792  |c 4-1161.824  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |p p.v.  |w 000803207  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P