Pštros v české kuchyni recepty a nové vtipy

Hlavní autor: Faltus, Václav, 1956-
Další autoři: Holý, Pavel, 1959-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vaško Music, 2004
Témata:
Fyzický popis: 1 zvuková kazeta (48:20)
Zvukové nahrávky
Uloženo v:
Obsah:
  • Úvod
  • Zálesácká polévka
  • Plátky dušené na šafránu
  • Maso dušené na červeném víně
  • Maso zámeckého pána
  • Kostky na lovecký způsob
  • Kostky na sardeli
  • Pštrosí nudličky na slovenský způsob
  • Pštrosí plátky
  • Závitky starého cibuláře
  • Plátky v pivní omáčce
  • Pštrosí jehla se slaninou a cibulí
  • Francouzská pečeně
  • Pštrosí jehla se slaninou a cibulí
  • Pečené plátky z Jižní Afriky
  • Pštros v písku