Pštros v české kuchyni recepty a nové vtipy
| Hlavní autor: | Faltus, Václav, 1956- |
|---|---|
| Další autoři: | Holý, Pavel, 1959- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Vaško Music, 2004 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
1 zvuková kazeta (48:20) |
Obsah:
- Úvod
- Zálesácká polévka
- Plátky dušené na šafránu
- Maso dušené na červeném víně
- Maso zámeckého pána
- Kostky na lovecký způsob
- Kostky na sardeli
- Pštrosí nudličky na slovenský způsob
- Pštrosí plátky
- Závitky starého cibuláře
- Plátky v pivní omáčce
- Pštrosí jehla se slaninou a cibulí
- Francouzská pečeně
- Pštrosí jehla se slaninou a cibulí
- Pečené plátky z Jižní Afriky
- Pštros v písku
English
Čeština 