Sommelier v současné české gastronomii /
| Hlavní autor: | Burešová, Pavla |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
89 s. : il. ; 30 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví Terminologický slovník 150 výt. |
|---|---|
| Uživatelské určení: |
Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 |
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
| ISBN: |
978-80-86578-72-9 |
| Signatura: | 4-1190.907 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 