Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie /

Main Author: Lanská, Dagmar, 1931-
Corporate Author: Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra jazyků
Other Authors: Matoušková, Markéta, Holubová, Šárka
Language: Czech
English
Published: Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 2 sv. (81, 168 s.) : il. ; 30 cm
Subscribed volumes: 1-2
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2. část 4-1195.993
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
1. část 4-1195.993