Senzorická analýza potravin I. /
Hlavní autor: | Buňka, František, 1978- |
---|---|
Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
Další autoři: | Hrabě, Jan, 1943-, Vospěl, Bohumír |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
145 s. : il. ; 30 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1209.814 |