Senzorická analýza potravin I. /

Hlavní autor: Buňka, František, 1978-
Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Další autoři: Hrabě, Jan, 1943-, Vospěl, Bohumír
Jazyk: Čeština
Vydáno: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 145 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
3-1209.814