Cvičenie z technológie živočíšnych výrobkov /

Hlavní autor: Kažimír, Ladislav
Korporativní autor: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre. Prevádzkovo-ekonomická fakulta
Další autoři: Chudý, Július
Jazyk: Slovenština
Vydáno: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1962
Vydání: 1. vyd.
Edice: Dočasné vysokoškolské učebnice (Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry)
Fyzický popis: 308 s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
1-0478.272