Senzorická analýza potravin I. /
| Hlavní autor: | Buňka, František, 1978- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
| Další autoři: | Hrabě, Jan, 1943-, Vospěl, Bohumír |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010 |
| Vydání: | Vyd. 2. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
157 s. : il. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1252.942 |
English
Čeština 