|
|
|
|
| LEADER |
01915nam a2200505 a 4500 |
| 001 |
nkc20112158922 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20110428091626.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
110103s2010 xr a e p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002158922
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-213-2134-2
|q (brož.) :
|c Kč 96,00
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)724295088
|
| 040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d BOA001
|
| 043 |
|
|
|a e-xr---
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 006.063
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 006.7/.8
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (437.3)
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Kovářová, Kateřina,
|d 1973-
|7 mzk2006322705
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Certifikace potravin /
|c Kateřina Kovářová
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a V Praze :
|b Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,
|c c2010
|
| 300 |
|
|
|a 174 s. :
|b il. ;
|c 21 cm
|
| 500 |
|
|
|a Pod názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, katedra obchodu a financí
|
| 500 |
|
|
|a 100 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 521 |
8 |
|
|a Určeno pro posluchače PEF
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|z Česko
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a certifikace
|7 ph119105
|z Česko
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a technické normy a standardy
|7 ph260676
|z Česko
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a certification
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a technical standards
|z Czechia
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 710 |
2 |
|
|a Česká zemědělská univerzita v Praze.
|b Katedra obchodu a financí
|7 kn20020321631
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 2-1260.197
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 201102
|c NOV
|e n
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610467456
|c 2-1260.197
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 33
|p p.v.
|w 001167360
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|