Drobné umění. 4. část
Tradiční postupy při výrobě (koště a kartáč, zpracování hovězí kosti, zpracování rohoviny a perleti)
Další autoři: | Novotný, Martin, 1978- |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Strážnice : Národní ústav lidové kultury, 2010 |
Edice: |
Lidová řemesla a lidová umělecká výroba v České republice
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
1 DVD-video (ca 40 min.) : zvuk., barev. ; 12 cm + 1 brožura (39 s.) |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny periodik
|
Stud. periodik / 2. p.
|
Sklad / do 1 hodiny
|
CDR2-1264.171,1,5/4 |