Základy zbožíznalství potravin /

Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Other Authors: Hrabě, Jan, 1943-
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 167 s. : il. ; 30 cm
Book
Saved in:
LEADER 01684nam a2200469 a 4500
001 nkc20112255303
003 CZ PrNK
005 20111221072601.0
007 ta
008 111118s2011 xr a e p 000 0 cze
015 |a cnb002255303 
020 |a 978-80-7454-118-6  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)773173018 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001  |d ABA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 620.2  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
245 0 0 |a Základy zbožíznalství potravin /  |c Jan Hrabě ... [et al.] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2011 
300 |a 167 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 
500 |a 150 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a zbožíznalství  |7 ph127557  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 9 |a commodity expertise  |2 eczenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Hrabě, Jan,  |d 1943-  |7 mzk2005309209  |4 aut 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
910 2 |a BOA001  |b 4-1274.420 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201112  |c NOV  |e n 
996 6 |b 2610494105  |c 4-1274.420  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 15  |p p.v.  |w 001215807  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P