|
|
|
|
LEADER |
01684nam a2200469 a 4500 |
001 |
nkc20112255303 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20111221072601.0 |
007 |
ta |
008 |
111118s2011 xr a e p 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002255303
|
020 |
|
|
|a 978-80-7454-118-6
|q (brož.)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)773173018
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d OLA001
|d ABA001
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 620.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Základy zbožíznalství potravin /
|c Jan Hrabě ... [et al.]
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 167 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a 150 výt.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a zbožíznalství
|7 ph127557
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a commodity expertise
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|
910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1274.420
|
990 |
|
|
|a BK
|
995 |
|
|
|a 01
|
991 |
|
|
|b 201112
|c NOV
|e n
|
996 |
6 |
|
|b 2610494105
|c 4-1274.420
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 15
|p p.v.
|w 001215807
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|