|
|
|
|
| LEADER |
01448nam a2200409 a 4500 |
| 001 |
nkc20112199103 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20120127131111.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
110623s2011 xr ac e f 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002199103
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-249-1664-4
|q (váz.)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)776501732
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|d BOA001
|
| 041 |
1 |
|
|a cze
|a eng
|a ger
|h cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 641.55
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Jiskra, Martin
|7 xx0000722
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Dvanáct chutí roku /
|c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička]
|
| 246 |
3 |
|
|a 12 chutí roku
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Ikar,
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 173 s. :
|b barev. il., portréty ;
|c 31 cm
|
| 500 |
|
|
|a Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně
|
| 546 |
|
|
|a Část. anglický a německý text
|
| 650 |
0 |
7 |
|a jídla
|7 ph114847
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a meals
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a cookbooks
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Jiřička, Jaroslav,
|d 1957-
|7 mzk2006323118
|4 pht
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1276.356
|
| 928 |
9 |
|
|a Euromedia Group - Ikar
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 201201
|c NOV
|e n
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610497366
|c 4-1276.356
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001221649
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|