Certifikovaná metodika ochrany ječmene skladovaného pro sladovnické účely před riziky spojenými s kontaminací skladištními roztoči /

Hlavní autor: Hubert, Jan, 1972-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, c2011
Edice: Metodiky a technologické postupy pro praxi. Tematická řada Ochrana skladovaných komodit a bezpečnost potravin
Témata:
Fyzický popis: 35 l. : il. ; 21 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1285.346