Mastering the art of French cooking /
| Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
|---|---|
| Další autoři: | Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991 |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
London : Penguin books, 2010- |
| Edice: |
Read more
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
^^^sv. : il. ; 20 cm |
| Odebírané svazky: |
1-2 |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
Anglická knihovna/2.patro
|
Zahraniční knihovny
|
LS | Vol. 2 | 1-1297.341 | ||
|
Měsíc
|
Anglická knihovna/2.patro
|
Zahraniční knihovny
|
LS | Vol. 1 | 1-1297.341 |
English
Čeština 