Hygienické a výživové minimum pro pracovníky společného stravování /

Main Author: Halačka, Karel, 1910-2002
Language: Czech
Published: Praha : Ústřední ústav zdravotnické osvěty, 1961
Edition: 1. vyd.
Series: Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty)
Physical Description: 88 s.
Book
Saved in:
LEADER 01134nam a22003252a 4500
001 001396287
003 CZ BrMZK
005 20140715110805.0
007 ta
008 140623s1961 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000488605 
035 |a (OCoLC)85336190 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d ABA009  |d BOA001 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 9 |a 613.2:642.58(075) 
100 1 |a Halačka, Karel,  |d 1910-2002  |7 jk01033192  |4 aut 
245 1 0 |a Hygienické a výživové minimum pro pracovníky společného stravování /  |c Karel Halačka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústřední ústav zdravotnické osvěty,  |c 1961 
300 |a 88 s. 
490 1 |a Na pomoc přednášejícím ;  |v sv. 144 
650 0 7 |a stravování hromadné  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena  |2 czenas 
650 0 7 |a zásady  |2 czenas 
830 0 |a Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty) 
910 |a BOA001  |b 2-0459.076 
990 |a BK 
991 |b 201406 
996 6 |b 2619077570  |c 2-0459.076  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001431349  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P