|
|
|
|
LEADER |
01134nam a22003252a 4500 |
001 |
001396287 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20140715110805.0 |
007 |
ta |
008 |
140623s1961 xr er|||||||||||cze d |
015 |
|
|
|a cnb000488605
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)85336190
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c OSA001
|d ABA009
|d BOA001
|
072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
9 |
|
|a 613.2:642.58(075)
|
100 |
1 |
|
|a Halačka, Karel,
|d 1910-2002
|7 jk01033192
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Hygienické a výživové minimum pro pracovníky společného stravování /
|c Karel Halačka
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Ústřední ústav zdravotnické osvěty,
|c 1961
|
300 |
|
|
|a 88 s.
|
490 |
1 |
|
|a Na pomoc přednášejícím ;
|v sv. 144
|
650 |
0 |
7 |
|a stravování hromadné
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a zásady
|2 czenas
|
830 |
|
0 |
|a Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty)
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-0459.076
|
990 |
|
|
|a BK
|
991 |
|
|
|b 201406
|
996 |
6 |
|
|b 2619077570
|c 2-0459.076
|l MZK
|r Sklad / do 24 hodin
|n 0
|w 001431349
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|