Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti /
| Hlavní autor: | Adámek, Karel, 1905-1969 |
|---|---|
| Další autoři: | Smotlacha, Miroslav, 1920-2007, Preininger, Vladimír, 1901-1974 |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : SNTL, 1958 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
| Fyzický popis: |
158 s., barev. obr. příl. : il. ; 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0395.136 |
English
Čeština 