Základy cukrovarnictví : vysokoškolská učebnice pro studenty fakult potravinářské technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fakulty v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru /
| Other Authors: | Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 |
|---|---|
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 |
| Edition: | 1. vyd. |
| Series: |
Řada potravinářské literatury
|
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
479 s. : il. ; 8° |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 24 hours
|
2-0350.607,4 |
English
Čeština 