Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. /
| Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|---|---|
| Další autoři: | Burešová, Iva, 1971- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
94 s. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1334.899 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1334.899 |
English
Čeština 