Receptář přípravy pokrmů. Vánoční a velikonoční pokrmy, sváteční dezerty a nápoje /
Hlavní autor: | Formáčková, Marie, 1952- |
---|---|
Korporativní autor: | Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Euroinstitut.eu, 2015 |
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
47 s. : barev. il. ; 22 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1345.538 |