Živá kuchyňa, cesta ku zdraviu : všetko, čo treba vedieť o živej strave a o tom, ako revolučným spôsobom ozdraviť svoj jedálny lístok a životný štýl /
| Hlavní autor: | Wignall, Judita |
|---|---|
| Další autoři: | Wignall, Matt, Sporková, Andrea |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
[Praha] : Synergie, [2015?] |
| Vydání: | Vydanie prvé |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
192 stran : barevné ilustrace ; 26 cm |
|
| Popis jednotky: |
Na obálce označení: raw food Terminologický slovník |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
| ISBN: |
978-80-7370-373-8 |
| Signatura: | 3-1350.935 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 