Hovězí a vepřové maso : jak poznáme kvalitu? /
| Main Author: | Katina, Jan |
|---|---|
| Corporate Author: | Česká technologická platforma pro potraviny |
| Other Authors: | Kšána, František |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2015] |
| Edition: | 2. přepracované vydání |
| Series: |
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
27 stran : ilustrace ; 21 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1361.437 |
English
Čeština 