Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny /

Hlavní autor: Kopta, Tomáš, 1982-
Korporativní autor: Mendelova univerzita. Zahradnická fakulta
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Brně : Mendelova univerzita v Brně, 2015
Vydání: 1. vydání
Edice: Certifikovaná metodika pro praxi
Témata:
Fyzický popis: 56 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1364.679
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1364.679