Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny /
| Hlavní autor: | Kopta, Tomáš, 1982- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Mendelova univerzita. Zahradnická fakulta |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Brně : Mendelova univerzita v Brně, 2015 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Edice: |
Certifikovaná metodika pro praxi
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
56 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1364.679 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1364.679 |
English
Čeština 