Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z deváté mezinárodní vědecké konference, 21. dubna 2016

Korporativní autor: Vysoká škola obchodní a hotelová
Další autoři: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Jazyk: Slovenština
Čeština
Angličtina
Vydáno: Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2016
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 1 CD-ROM (160 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm
Language note: Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Název z disku
Bibliografie: Obsahuje bibliografi a bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-87300-90-9
Signatura: CDR-1368.094
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře