Certifikovaná metodika QJ1210300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" /
| Hlavní autor: | Šviráková, Eva |
|---|---|
| Další autoři: | Mühlhansová, Andrea, Němečková, Irena, Jelínková, Markéta, Felsberg, Jürgen |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, [2016] |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
16 listů ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1386.148 |
English
Čeština 