Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z jedenácté mezinárodní vědecké konference : 4. dubna 2018

Další autoři: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Jazyk: Slovenština
Čeština
Angličtina
Vydáno: Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Fyzický popis: 146 stran : barevné ilustrace, mapy ; 21 cm + 1 DVD
Language note: Částečně anglický a slovenský text, česká, slovenská a anglická resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1407.108
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1407.108